Előfizetői tartalom

Óriási csapkodás van az amerikai kamatokban

Portfolio
Alig egy nappal azután, hogy 23 éves történelmi csúcsra emelkedett, a 30 éves jelzáloghitelek kamatlábai pénteken közel három tized százalékpontot zuhantak, és március eleje óta a legnagyobb egynapos csökkenést mutatták - számol be az Investopedia. Az összes hiteltípus átlaga csökkent pénteken, a legtöbb esetben több mint 10 bázispontot.

A 30 éves új jelzáloghitelek kamatlábai pénteken drámai mértékben, 29 bázisponttal csökkentek, így az átlag 7,81%-ra esett, miután előző nap 8%-os szintre emelkedett - írja a portál. A csökkenés március 10. óta a legnagyobb egynapos csökkenés volt. A Freddie Mac (jelzáloghitel-statisztikákat közlő kormányzati szerv) csütörtökön tette közzé legfrissebb heti jelzáloghitel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés