Előfizetői tartalom

Harmadával esett a Goldman Sachs profitja

Portfolio
Közzétette harmadik negyedéves gyorsjelenétést a Goldman Sachs, az amerikai nagybank a tavalyitól elmaradó, de az elemzői várakozásban szereplőnél kissé magasabb eredményről és bevételről adott számot. A bank részvényeinek árfolyama fél százalékot esett a gyorsjelentés utáni percekben, a tőzsdenyitás előtti kereskedésben.

Az amerikai nagybank az idei harmadik negyedévben az egy évvel korábbi azonos időszakinál harmadával kisebb eredményről jelentett: az 5,47 dolláros EPS 33,7 százalékkal maradt el a tavalyi 8,25 dolláros egy részvényre jutó eredménytől. Ugyanakkor ez még mindig 3 százalékkal magasabb eredmény, mint ami a Reuters elemzői konszenzusában szerepelt. A Goldman Sachs negyedéves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés