Előfizetői tartalom

Két nagy újdonság jöhet a Revolutnál

Portfolio
A Revolut immár több mint 10 millió lakossági ügyféllel rendelkezik a KKE-régióban, Magyarországon pedig átlépte az 1 millió ügyfeles határt - derül ki a társaság közleményéből. A fintech gyökerű neobank Litvániában (465 000 lakossági ügyfél), ahol a Revolut Bank Europe székhelye található, jelzáloghitellel foglalkozó csapat létrehozásán dolgozik, Lengyelországban (2,9 millió ügyfél) pedig egy BNPL-terméket már be is vezettek.

Banking Technology 2023 A fintech felforgatók és a digitalizálódó inkumbens bankok közötti versenyről is szó lesz a Portfolio Bankig Technology konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés A közleményben kiemelik: Az európai Revolut Bank kevesebb mint 1 év alatt 2 és fél millió ügyfelet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés