Előfizetői tartalom

Hatalmas ajándék érkezik az elsőlakás-vásárlóknak - Mi áll a 10%-os önerő hátterében?

Nagy bejelentést tett szerdán az MNB az elsőlakás-vásárlóknak: esetükben a hitelfedezeti mutató valamikor jövő év első felétől akár 90%-ra is emelkedhet, ami azt jelenti, hogy 20% helyett 10% önerő is elegendő lesz a kiszemelt ingatlan megvásárlásához. Ennek kapcsán kíváncsiak voltunk arra, hogy mi jellemzi azokat a hitelfelvevőket, akik kisebb önerővel (és így nagyobb hitelösszeggel) igénylik a lakáshitelüket. Az MNB Makroprudenciális jelentéséből szemezgettünk.

Portfolio Investment Day 2023 A Portfolio Investment Day 2023 három fő témára összpontosít: Money, Money, Money. A résztvevők aktuális információkat szerezhetnek a pénzkeresés és hozamszerzés minden vetületéről. Még nem késő regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés A világgazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés