Előfizetői tartalom

10 milliárd eurós pluszban zárja az évet az UniCredit, kiderült, mire költik

Portfolio
Várakozások szerint 10 milliárd euró többlettőkével rendelkezik majd év végére az UniCredit Group, de azt még nem döntötték el, hogy ezt felvásárlásokra vagy a részvényesek javadalmazására költik majd. Emellett az UniCredit tervezi a befektetési alapok értékesítéséből származó díjak növelését és az Amundival kötött üzletének megújítását.

Andrea Orcel vezérigazgató elárulta, hogy az UniCredit 2023 végére több mint 10 milliárd euró (10,60 milliárd dollár) többlettőkével fog rendelkezni. A bank ezután dönti el, hogy ezt fúziókra és felvásárlásokra vagy a részvényesek jutalmazására fordítja. Ha az M&A a mi feltételeink mellett túl bonyolultnak ígérkezik, akkor marad az elosztás. Így amit 2024-től visszaadunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés