Előfizetői tartalom

Nagy Márton bejelentette: jövőre is lesz Széchenyi Kártya Program, az idei feltételekkel

Portfolio
A kormány döntése értelmében jövőre is a 2023-ban érvényes feltételek és termékstruktúra marad érvényben a Széchenyi Kártya Program esetében, azaz 2024-ben is a futamidő végéig fix, 5 százalékos nettó ügyfélkamat mellett biztosít forrást a hazai kkv-k számára - jelentette be Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter, miután Krisán László, a programot koordináló KAVOSZ vezérigazgatója a Portfolio Budapest Economic Forum konferenciáján már beszélt a folytatásról.

A kormány határozata szerint mintegy 1400 milliárd forintnyi kötelezettségvállalásra nyílik lehetőség az alábbi termékstruktúrában: Széchenyi Kártya Folyószámlahitel és ezen belül Széchenyi Turisztikai Hitel Széchenyi Likviditási Hitel Széchenyi Beruházási Hitel és ennek részét képező Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Széchenyi Lízing Széchenyi Mikrohitel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés