Előfizetői tartalom

Banki csalások, átalakuló fiókok, bigtech veszély: megszólaltak a bankpiac nagyágyúi

Portfolio
Dübörög a Portfolio Banking Technology konferenciája, az első szekcióban kiemelt helyet kapott a kiberbiztonság, a Magyar Bankszövetség digitalizációs csomagja és a fintech/bigtech kihívás. Becsei András, az OTP Bank és Harmati László, az Erste Bank vezérigazgató-helyettese mellett Eölyüs Endre, a Mastercard country managere osztotta meg e témákról gondolatait.

Ki a felelős a rengeteg csalásért, visszaélésért? Harmati László, az Erste Bank vezérigazgató-helyettese úgy fogalmazott: ő úgy tanulta, sosem az ügyfél a hibás. Az idei első három negyedévben négyszeresére emelkedett a csaláskísérletek száma az Erste Banknál, túlnyomó része a hagyományos fizetési tranzakciókhoz kapcsolódik. Rabló-pandúr játékról van szó, a felügyelettel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés