Előfizetői tartalom

Eldőlt: az MBH és a Gránit Bank fiókjaiban lesznek elérhetők az uniós hitelek

Portfolio
Lezárult a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) közbeszerzési eljárása, melyet a hitel típusú visszatérítendő európai uniós források közvetítését végző MFB Pont Plusz vállalati hálózat kialakítására hirdetett meg. A nyílt, európai uniós eljárás eredményeként az MBH Bank és a Gránit Bank meghatározott fiókjaiban lesznek elérhetők a mikro-, kis-, és középvállalkozások számára meghirdetett uniós forrású hitelprogramok a 2021-2027-es finanszírozási ciklusban - derül ki az MFB közleményéből.

Az MFB 2016-ban kezdte meg a 2014-2020-as európai uniós ciklus keretében elérhető pénzügyi eszközök, azaz az uniós hitelprogramok közvetítését, az MFB Pontok hálózatán keresztül. Három operatív program keretében kockázati tőkeprogramok, kombinált és önálló hitelprogramok, valamint lakossági hitelprogramok lebonyolítása valósult meg kutatás-fejlesztési, infokommunikációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés