Előfizetői tartalom

Nagy veszteségről jelentett a UBS a Credit Suisse miatt

Portfolio
2017 óta az első negyedéves veszteségről jelentett a UBS a Credit Suisse felvásárlásából eredő költségek miatt. A harmadik negyedévben 785 millió dolláros veszteségről jelentett a svájci nagybank, ami rosszabb, mint a várt 444 millió dolláros veszteség. A nyitás előtti kereskedésben 0,45%-os mínuszban van a bankpapír.

785 millió dolláros veszteségről jelentett a harmadik negyedévben a UBS, ami meghaladja az elemzők által várt 444 millió dolláros veszteséget. Ez az első negyedév 2017 óta, hogy a UBS veszteséges, ennek oka pedig nagyrészt a Credit Suisse felvásárlásával kapcsolatos kiadásoknak tudható be. A veszteség ellenére Sergio Ermotti, a UBS vezérigazgatója továbbra is optimista...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés