Előfizetői tartalom

Több mint háromszoros túljegyzés mellett hajtott végre nemzetközi kötvénykibocsátást az Eximbank

Portfolio
A tavaszi 1,25 milliárd dolláros nemzetközi devizakötvény-kibocsátás után euró alapú kötvénykibocsátást hajtott végre az Eximbank november 8-án. A pénzintézet ezúttal 1 milliárd euró értékben értékesített kötvényt a nemzetközi tőkepiacon, ezzel a bank idén összességében mintegy 2,15 milliárd eurós forrásbevonást valósított meg a nemzetközi tőkepiacon.

A kibocsátás vezető szervezői az Erste Bank, Goldman Sachs, ING, JP Morgan és Raiffeisen Bank International voltak. A 2029. májusi lejáratú, 5,5 éves futamidejű kötvény kibocsátáskori hozama 6,09 százalék. A kibocsátás élénk érdeklődés kíséretében, mintegy 150 befektető részvételével, érdemi túljegyzés és széles körű földrajzi diverzifikáció mellett zajlott....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés