Előfizetői tartalom

Átalakítaná a kormány a lízingpiacot, itt vannak a tervek

Portfolio
Több lízingpiacot érintő intézkedés is jöhet a kormánytól a jövőben, a változtatások a logisztikai szektort, az elektromos járművekre való átállást és a magyar beszállítói piacot fogják érinteni – ismertette a terveket Fábián Gergely, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium államtitkára a Magyar Lízingszövetség szerdai konferenciáján. A szakmai napon kiderült az is, hogy áll a lízingpiac, milyen lehet a jövője, és hogy milyen devizát részesítenek előnyben a szektor szereplői.

Több intézkedés is várható Fábián Gergely, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium államtitkára elmondta, hogy az előrejelzések alapján jövő évtől kiegyensúlyozott szerkezetű gazdasági növekedés várható: bár nehéz éven vagyunk túl, 2024-ben 3-5%-on maradhat az éves infláció, amely a lízingpiacnak is kedvezőbb környezetet teremt majd. A kormány célja idén az infláció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés