Előfizetői tartalom

Satuféket nyomtak a bankok a hitelezésben, de van, aki életben tartja a piacot

Portfolio
Miközben a piaci hitelezés lassult az elmúlt időszakban, a lízing terméken és a Széchenyi Kártyán keresztül komoly összegeket helyeznek ki a bankok - jelentette ki Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója a Magyar Lízingszövetség szerdai konferenciáján. Szerinte tisztán gazdasági szempontból az akkumulátorgyárak jelentősen hozzá tudnak járulni a növekedéshez. Az előadások alatt szó volt arról, milyen lehet a magyar gazdaság helyzete a következő 1-2 évben, és az EXIM Magyarország vezére is beszélt a Baross Gábor Hitelprogramról.

Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a bank és a vállalkozók együttműködése ritkán megy gördülékenyen, hiszen előbbi fél a túlzott kockázatvállalástól, utóbbinak pedig túl bonyolult egy pénzintézet működése. Ezért született meg a KAVOSZ, amely megteremti a kapcsolatot a két piaci szereplő között, a Széchenyi Kártyához kapcsolódó állami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés