Előfizetői tartalom

Csányi Sándor szerint további bevásárlás jöhet az OTP-nél, azt is elmondta, hol

Portfolio
További terveink vannak Magyarországon kívül, mivel a magyar piac kicsi. Ha van eladó bank azokban az országokban, ahol jelen vagyunk, akkor mi érdeklődünk – mondta a Bloombergnek adott interjúban Csányi Sándor. Az OTP Bank elnök-vezérigazgatója szerinte a rekorderedményükből adódóan az esetleges további vásárlások fedezete is rendelkezésre áll.

A Bloomberg kiemeli, hogy 2016 óta az OTP tizenegy bankot vett a régióban és a Balkánon, aminek köszönhetően szeptember végére az eszközállománya 100 milliárd euró fölé emelkedett. Négy országban Magyarországon kívül pedig már a legnagyobb szereplő lett a pénzintézet. A további vásárlások mellett a profit elköltésének másik módja az osztalék emelése, a Bloomberg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés