FONTOS Botrány Budapest legnagyobb lakásépítése körül - Megszólalt a fejlesztő és a kivitelező
 
Előfizetői tartalom

Jó évet zár a Start Garancia, 300 milliárd forint felett a kezességvállalási állomány

Portfolio
Jó évet zár a Start Garancia Zrt.: a társaság kezességvállalási állománya december elejére elérte a 300 milliárd forintot, ami közel 50 százalékos növekedést jelent a tavalyi év végéhez képest, emellett az adózott eredmény és a saját tőke is tovább nőtt. Az új típusú kezességvállalások tekintetében továbbra sem került sor kezesség beváltására - derül ki a vállalat közleményéből.

A Gazdaságfejlesztési Minisztérium joggyakorlása alatt működő Start Garancia Zrt. nemzetgazdaságilag jelentős, nagy volumenű finanszírozási ügyletekhez nyújt kezességet állami viszontgarancia mellett. A társaság a vállalt kezesség mértékéig helytáll esetleges nemteljesítés esetén, így lehetővé teszi a forrást biztosító bankok és kötvénytulajdonosok kockázati kitettségének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés