Előfizetői tartalom

Hamarosan pénzt küldhetnek egymásnak az X felhasználói

Portfolio
Elon Musk közösségi médiaplatformja, az X (korábbi nevén a Twitter) egy lépéssel közelebb került a fizetési szolgáltatások nyújtásához, miután a héten megkapta a pénzforgalmi engedélyt egy újabb, sorban a tizenharmadik amerikai államtól – írja a Reuters. Az X-nek minden államban engedélyre lesz szüksége, hogy az USA egészében kínálhasson fizetési szolgáltatásokat, ez akár másfél évig is eltarthat.

Pennsylvania engedélye megkönnyíti az X számára, hogy pénzátutalásokat hajtson végre, és megnyitja az utat a vállalat előtt, hogy a PayPal Venmójához hasonlóan a felhasználók egymás között pénzt küldhessenek egymásnak. A Twitter 2022 októberében történt felvásárlása óta Musk rendszeres hangoztatja, hogy elképzelései szerint a vállalatot a népszerű kínai WeChat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés