Előfizetői tartalom

Megpiszkálná a kormány a hitelkamatokat: újra megszólalt a minisztérium

Portfolio
Folyamatos egyeztetéseket folytat a kormány a magyar bankokkal a vállalati hitelezés fellendítésének lehetőségeiről, beleértve a Nemzetgazdasági Minisztérium javaslatát, amely szerint a kincstárjegyek hozamát kellene használni a vállalati hitelek referencia-kamatlábaként - közölte a Nagy Márton (címlapképünkön) vezette minisztérium szerdán a Reutersszel.

A Gazdasági Minisztérium a Reuters kérdésére küldött e-mailes válaszában közölte, hogy a legfőbb prioritás a gazdasági növekedés helyreállítása idén, miután az infláció a várakozások alatti szintre, 5,5%-ra csökkent a tavaly év végén. E cél elérése érdekében folyamatos szakértői megbeszélések és tárgyalások folynak a gazdasági minisztérium és a bankszövetség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés