Előfizetői tartalom

Nagyszabású rendszercsere jön az OTP-nél, íme a várható változások

Az OTP Bank lecseréli alaprendszerét, mely a bank IT-architektúrájának gerincét alkotja. A várakozások szerint ezáltal könnyebben, gyorsabban tudnak bevezetni új termékeket, javulhat az ügyfélélmény, a háttérfolyamatok pedig hatékonyabban futhatnak. A jelentős beruházási költségű, nagyszabású projekt első eredményeit már 2025-ben érzékelhetik az ügyfelek. Megkérdeztük a bankot és a szállítót a projekt részleteiről és a várható változásokról.

Financial IT 2024 Erről a témáról is szó lesz a Portfolio Financial IT konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Rendszercsere jön az OTP-nél Az OTP Bank a teljes számlavezető és hitelezési rendszerét átalakítja, ami kiterjed a folyó- és takarékszámlákra, a betétekre, a kártyákra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés