Előfizetői tartalom

Hivatalos: teljesen kivonul Romániából az OTP

Portfolio
A mai napon az OTP csoport kötelező érvényű megállapodást írt alá a Banca Transilvaniával az OTP Bank Romániában fennálló részesedésének értékesítéséről, olvasható a vonatkozó közleményben. A megállapodás értelmében az OTP Csoport eladja az OTP Bank Románia leányvállalatait is, ami az OTP számára a teljes kivonulást eredményezi a román piacról. A tranzakció zárására várhatóan a következő hónapokban kerülhet sor, az illetékes pénzügyi- és versenyhatóságok jóváhagyásainak függvényében.  A vételár az előzetes várakozásoknak megfelelően közel 350 millió eurón alakult, egész pontosan 347,5 millió euró lett a végösszeg.

Portfolio Investment Day 2024 Mibe fektessünk 2024-ben? Az állampapír, a részvény, az arany, a kripto vagy az ingatlan lesz a nyerő? Szakértőink minden kérdésre választ adnak. Ha fontos önnek, hogy megtakarításai optimális befektetésekben gyarapodjanak, akkor ott a helye a konferenciánkon! Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés