FONTOS Gyökeres változás jön az EU-pénzeknél, Brüsszel teljesen más támogatási modellt akar
 
Előfizetői tartalom

Új vezető érkezett az MBH Bank középvállalati üzletágának élére

Portfolio
Nyisztor Péter személyében új ügyvezető igazgató irányítja az MBH Bank középvállalati üzletágát 2024 januárjától. A szakember az OTP Banktól érkezett a társasághoz, új megbízatása keretében pedig azért felel, hogy az MBH Bank még hatékonyabban segíthesse a középvállalatokat, és tovább erősíthesse piaci pozícióját ebben a szegmensben - közölte a társaság.

Nyisztor Péter több mint 20 éves szakmai karrierje során sokrétű bankpiaci tapasztalatot szerzett, nagyrészt vezetői munkakörben. Pályafutását 2000-ben az MBH Bank korábbi tagbankjánál, az MKB Bank Zrt.-nél kezdte, ahol később, 2007-2013 között igazgatóként is dolgozott. Ezt követően 2013-tól az FHB Bank vállalati területének irányításáért felelt. 2015-ben már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés