Előfizetői tartalom

Új vezető érkezett az MBH Bank középvállalati üzletágának élére

Portfolio
Nyisztor Péter személyében új ügyvezető igazgató irányítja az MBH Bank középvállalati üzletágát 2024 januárjától. A szakember az OTP Banktól érkezett a társasághoz, új megbízatása keretében pedig azért felel, hogy az MBH Bank még hatékonyabban segíthesse a középvállalatokat, és tovább erősíthesse piaci pozícióját ebben a szegmensben - közölte a társaság.

Nyisztor Péter több mint 20 éves szakmai karrierje során sokrétű bankpiaci tapasztalatot szerzett, nagyrészt vezetői munkakörben. Pályafutását 2000-ben az MBH Bank korábbi tagbankjánál, az MKB Bank Zrt.-nél kezdte, ahol később, 2007-2013 között igazgatóként is dolgozott. Ezt követően 2013-tól az FHB Bank vállalati területének irányításáért felelt. 2015-ben már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés