Előfizetői tartalom

Mozgó bankfiókot nyitott az OTP

Portfolio
Új megoldást vezet be az OTP Bank, hogy olyan településeken is biztosítsa a személyes ügyintézés lehetőségét, ahol nem rendelkezik állandó bankfiókkal. A most bejelentett OTP mozgó bankfiók Békéscsaba környékén teljesít majd szolgálatot. Az új mozgó bankfiók egy hagyományos készpénzmentes bankfiókkal azonos szolgáltatási kört kínál az ügyfelek számára - derül ki az OTP közleményéből.

Az OTP Bank az elmúlt 12 hónapban öt új helyszínen nyitott fiókot. A bankfiókok mellett a most bejelentett mozgó bankfiók több olyan településen biztosítja az ügyfelek kiszolgálását, ahol a hitelintézet nem tud állandó bankfiókkal jelen lenni, így nem kell átutazniuk más településre, mert helyben el tudják intézni ügyeiket. A mozgó bankfiókban az OTP bankfiókokban megszokott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés