Előfizetői tartalom

Döntött a kormány a Széchenyi Kártyáról: 1500 milliárddal több hitelhez juthatnak a cégek

Portfolio
300 milliárd forinttal megemeli a kormány a Széchenyi Kártya Program kötelezettségvállalási keretét, ezzel további több mint 1500 milliárd forintnyi hitel kihelyezését teszi lehetővé a kkv-k számára - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium. Idén március végéig 65 ezer hitelkérelmet fogadtak be a bankok a programban 2600 milliárd forint értékben, ebből 1600 milliárdra már le is szerződtek.

Hitelezés 2024 Ez is fontos téma lesz a Portfolio május 14-ei Hitelezés 2024 konferenciáján, érdemes regisztálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés A Széchenyi Kártya Program már több mint két évtizede segíti a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások finanszírozási szükségleteinek kielégítését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés