Előfizetői tartalom

Egyre népszerűbbek a banki AI-asszisztensek, meglepő számok érkeztek

Portfolio
Több mint 42 millió ügyfél használta a Bank of America virtuális pénzügyi asszisztensét több mint 2 milliárd alkalommal a 2018-as indulás óta - közölte a hitelező hétfőn a Reuters beszámolója szerint. Többek között az AI asszisztensekről, a mesterséges intelligencia üzleti hasznáról lesz szó egésznapos AI in Business c. konferenciánkon, április 23-án. Részletek és regisztráció itt!

Az Erica nevű asszisztens segít a felhasználóknak a pénzátutalásokban, a számlafizetésekben és más mobilbanki műveletekben. Emellett az asszisztens a bank Merrill Lynch üzletágában is segít az ügyfeleknek a kereskedési tranzakciók lebonyolításában és a befektetések teljesítményének nyomon követésében. Hasonló megoldások a hazai bankok kínálatában is fellelhetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés