Előfizetői tartalom

Orosz növekedési terveket sugalló álláshirdetések okoztak galibát a Raiffeisennél

Portfolio
Az osztrák Raiffeisen Bank International a közelmúltban több tucat álláshirdetést adott fel oroszországi pozíciókra. Az általuk sugallt növekedési tervek ellentmondanak a bank a hivatalos ígéretének, mely szerint kivonul a piacról – írta meg a Financial Times.  Johan Strobl vezérigazgató azonnali vizsgálatot rendelt el, és tisztázta a bank a hibát, ugyanakkor a háború kezdete óta valóban növelte létszámát az orosz piacon.

December óta több mint 2400 álláshirdetést adott fel Oroszországban a lap szerint a bankcsoport, ebből csaknem 1500 értékesítési vagy ügyfélszolgálati pozícióról szól. Növekedési tervekről árulkodnak a hirdetések, az egyik álláshirdetésben például úgy fogalmaznak, a bank "fő céljai között szerepel az aktív ügyfélkör többszörös bővítése és a stabil, kétszámjegyű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés