Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen
Bank

Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Portfolio
Május 8-án vezeti be a bankkártya használatánál már megszokott, de a bankszámláról indított internet- és mobilbanki átutalásoknál eddig nem létező, szabadon beállítható napi limitösszeget az OTP Bank. A lakossági ügyfelek számára nyújtott biztonsági szolgáltatás alapbeállítása a május 8-i induláskor napi 1 millió forint lesz, amit az ügyfelek saját igényeik szerint akár kisebb vagy nagyobb összegre is átállíthatnak az OTP MobilBankban - közölte a társaság.

Az elmúlt időszakban megnövekedett számú, változatos módszereket használó adathalászaton alapuló bűncselekmények ellen most egy rugalmas, könnyen kezelhető és az ügyfelek egyéni igényeire szabható napi átutalási limitet vezet be az OTP Bank. Ez a lépés összhangban van a Magyar Nemzeti Bank biztonsági ajánlásával - hívta fel a figyelmet a hitelintézet.

Az új mobilbanki funkció május 8-tól lesz elérhető az OTP Bank ügyfelei számára. Az induló alapbeállítása napi egymillió forintban fogja maximálni a bankszámlás utalások összegét, ezt az alapbeállítást azonban minden, OTP MobilBankot használó ügyfél a mobiltelefonján, OTP InternetBankot vagy OTP Direktet használó ügyfél a bank telefonos Contact Centerében vagy bankfiókjaiban az egyéni igényei szerint meg tudja változtatni.

Amennyiben az ügyfél még nagyobb biztonságra vágyik, lejjebb állíthatja a napi korlátot, így tovább csökkentve egy sikeres csalás esetén a maximális veszteséget. Amennyiben pedig egy ügyfél bankolási szokásai naponta több mint 1 millió forint átutalásával járnak, természetesen korlátlanul emelhető is a napi limit - közölték.

Aki nem kívánja igénybe venni az OTP MobilBankot és napi pénzügyeit továbbra is kizárólag az OTP InternetBankban szeretné intézni, akkor a napi átutalási limitet bármelyik OTP Bank fiókban módosíthatja - tették hozzá. 

Kiszámoló

A kínai szellemvárosok

Kínában több tízmillió üres, gyakran félkész lakás van, a világ végén, ahol senki nem akar és soha nem is fog akarni lakni. (Optimista becslések szerint minden német háztartásnak jutna egy

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Magyar üzletlánc saját márkás terméke is felkerült a szégyenlistára
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
MBH HEPA