Előfizetői tartalom

Két új hitelprogrammal támad az MFB

Portfolio
Az a forrás, amit az EU Magyarország számára biztosít, az újra és újra kihelyezhető a gazdasági szereplők számára. A közeljövőben újabb program érkezik, ami nagy hírt vert az elmúlt hetekben - jelentette ki Sipos-Tompa Levente. Az MFB elnök-vezérigazgatója Hitelezés 2024 konferenciánkon tartott előadásában az uniós források hitelezésbe való átültetéséről, az Otthonteremtési Hitelprogramról és a KKV Technológia Plusz Hitelprogramról is beszélt.

Az uniós költségvetési ciklus 6+3 évet ölel fel, a ciklus kifutása az utóbbi 1-1,5 évben történt meg. Kilenc kombinált terméket, 11 önálló vállalati hitelprogramot, 2 lakossági és 6 kockázati tőkeprogramot hajtottak végre. Az elnök-vezérigazgató szerint az MFB éppen azt a szegmenst érte el a pénzügyi eszköz támogatási formákkal, akik a legjobban rá voltak szorulva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés