Előfizetői tartalom

Begyújtotta a rakétákat a K&H, de az extraprofitadó lehúzta a számokat

Portfolio
A K&H Bank 21,4 milliárd forintos nettó nyereséget, a K&H Biztosító az extraprofitadó miatt negatív eredményt ért el 2024 első negyedévében. A pénzintézet minden területen jól teljesített az első három hónapban: a betétek, a befektetések és a hitelezés terén is, jelzáloghitelből például több mint négyszer annyit értékesítettek, mint egy évvel korábban.

A pénzügyi csoport közleménye szerint a K&H Bank adózás utáni nyeresége 21,4 milliárd forintot tett ki 2024 első negyedévében. a K&H Biztosító 3,1 milliárd forint veszteséget könyvelt el az egész évre eső extraprofitadó elszámolása miatt, üzleti teljesítményét tekintve azonban jól teljesített, a díjbevétel 10 százalékkal emelkedett, és minden üzletága folyamatosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés