Előfizetői tartalom

Két újabb bank csatlakozott a Számlázz.hu rendszeréhez

Portfolio
Két újabb bank csatlakozott a Számlázz.hu autokassza szolgáltatásához, ezzel a két bank vállalkozói ügyfélköre előtt is megnyílik annak a lehetősége, hogy Számlázz.hu-s fiókjukat bankszámlájukkal összekapcsolják - közölte a társaság. Ángyán Balázs, a fintech társaság ügyvezetője előadóként vesz részt június 11-ei Financial IT rendezvényünkön, ahol a legforróbb payment trendekről és a PSD2 és a PSD3 szabályozásról is szó lesz. Regisztráció és részletek itt!

Az Erste Bank George felhasználói és a Raiffeisen Bank összesen mintegy 70 ezer ügyfele előtt is megnyílt az autokassza szolgáltatás, amelynek segítségével a Számlázz.hu-ban elérhető kimenő, illetve bejövő számlák és banki tranzakciók automatikusan szinkronizálódnak. Az Erste Bank és a Raiffeisen Bank csatlakozásával kilencre nőtt azon partnerek száma, amelyeknél már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés