Előfizetői tartalom

Lezárult a Baross Gábor Hitelprogram, megérkezett róla az összesítés

Portfolio
A Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram év elején újranyitott 200 milliárd forintos többletforrásának 100 százalékára megkötötte az EXIM Magyarország a hitelszerződéseket a magyar vállalkozásokkal – közölte a bank. A hitelprogram keretében összesen 928 db szerződéskötés történt, a leszerződött állományból eddig összesen 40 milliárd forint összegben került sor folyósításra, a források 48 százalékához a hazai-kkv szektor jut hozzá.

Az EXIM Magyarország 2023 februárjában indította el 700 milliárd forintos keretösszeggel a hitelprogramot a kormány döntése alapján. A program rövid időn belül hatalmas érdeklődést váltott ki, így az eredeti keretösszeget 1000 milliárd forintra emelte a kormány. 2024 elején újabb 200 milliárd forint többletforrással folytatódott a program, amelynek teljes kerete így 1200...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés