Előfizetői tartalom

Megjelentek az új otthonfelújítási program végleges feltételei, friss meglepetések a listán

Hétfőn este megjelent a végleges feltételeket tartalmazó felhívás a július 1-jén induló új Otthonfelújítási Programhoz, amely energetikai korszerűsítésre lesz igényelhető az 1990. december 31-e előtt használatba vételi engedélyt kapott családi házakra. A felhívás további újdonságokat tartalmaz a kormány napközbeni közleményéhez képest, ezért az alábbiakban összefoglaljuk a program tudnivalóit a friss részletekkel együtt.

A lényeg nem változott Az Otthonfelújítási Program igénylőjének tulajdoni hányaddal vagy holtig tartó haszonélvezeti joggal kell rendelkeznie a korszerűsítendő, 1990. december 31. előtt használatba vételi engelyét kapott, egy- vagy többlakásos családi házban. A program egy kölcsönrészből és egy vissza nem térítendő támogatásból áll, a lehetséges összegek nem változtak:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés