Előfizetői tartalom

Véleményt mondott a Fitch a magyar állam bankjáról

Portfolio
A Fitch Ratings június 18-án közzétette legfrissebb jelentését az Eximbankról. A nemzetközi hitelminősítő megerősítette az Eximbank hosszú- és rövid lejáratú adós korábbi ’BBB/F-2’ hitelbesorolását, amely összhangban áll a Magyar Állam besorolásával. A szakértői elemzés idén is kiemeli, hogy a hitelintézet stratégiai szerepet tölt be a magyar exportfinanszírozásban és a helyi vállalatok anticiklikus támogatásában - közölte az Eximbank.

A Fitch Ratings ismét megerősítette az Eximbank hosszú- és rövid lejáratú adós ’BBB/F-2’, vagyis befektetésre ajánlott besorolását június 18-i közleményében. A nemzetközi hitelminősítő közleménye alapján az Eximbank elsőbbségi fedezetlen kötvényeinek minősítése szintén ’BBB’ lett. A pénzintézet nemzetközi minősítése a Magyar Állam összes forrásbevonást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés