Előfizetői tartalom

Százmilliárdok mozdultak meg egyszerre a leggazdagabb magyaroknál, kiderült, miben tartják a pénzüket

Egyre több pénz áramlik a fiatalabb generációkhoz a gazdag magyar családoknál, és ez még csak a kezdet. Nagyot mennek a magyar gazdagok befektetései között a külföldi devizák és sokan voltak, akik az állampapírkamatokból már nem állampapírt vettek. A Portfolio által megkérdezett szakértők szerint idén tovább nőhet a magyar privátbanki vagyon, de az ügyfélszámban már nem várnak érdemi bővülést.

A Portfolio friss privátbanki körképében három szolgáltató vezetőjét kérdeztük arról, mit látnak a vagyonfelhalmozást leginkább befolyásoló és nehezítő tényezőnek, mekkora vagyontömeg mozdulhat meg itthon, melyek a privátbanki ügyfelek kedvenc befektetései és mennyivel gazdagodhatnak idén a vagyonos magyarok. A privátbankok körében készített legutóbbi felmérésünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés