Előfizetői tartalom

Megvannak az adóemelés részletei, bejelentést tett Nagy Márton minisztériuma

Portfolio
A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) közleménye szerint Nagy Márton miniszter ma a Bankszövetség elnökségével találkozott, akikkel ismertette a kormány legújabb gazdasági-költségvetési intézkedéseinek bankokra vonatkozó részleteit. A tájékoztatásból vadonatúj információk derülnek ki a tranzakciós illeték változásáról is, egyes esetekben triplázódik az adóterhelés mértéke. A részletek ismeretében számításaink szerint nem rajzolódik ki a kormány által korábban említett 400 milliárd forintos adóemelési hatás, valami még hiányzik.

Budapest Economic Forum 2024 Október 17-i Budapest Economic Forum konferenciánkon a költségvetés helyzete, a magyar gazdaság kilátásai és a bankok adóterhelése is a hangsúlyos témák között fog szerepelni! Már most érdemes regisztrálni: Információ és jelentkezés A Gulyás Gergely kancelláriaminiszter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés