FONTOS Putyin elhagyja Oroszországot, repedezik a donbaszi frontvonal - Híreink az ukrajnai háborúról kedden
 
Előfizetői tartalom

Csökkenő forgalmazási jutalék a ConCorde alapoknál

Portfolio
A piacon általánosnak tekinthető jutalékstruktúra irányában mozdult el a ConCorde Befektetési Alapkezelő az általa indított alapokat illetően. A forgalmazói jutalékok csökkentése mellett más feltételeket is úgy alakítottak, hogy az anyacég ConCorde Értékpapír Rt. által újonnan megcélzott kisbefektetők számára is elérhetőbbek legyenek a termékek.

A ConCode 2000 esetében az eddig meglehetősen merev visszaváltási feltételeket finomították. Eddig az azonnali visszaváltás esetén 2%-os forgalmazási jutalékot kellett fizetni, s 10 nappal korábbi bejelentéskor számoltak fel piacinak mondható 0.5%-ot. Most egységesen 0.5%, minimum 500 Ft lett a visszaváltási jutalék, hasonlóan a ConCorde Fedezeti Alaphoz. A minimális vételi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés