Előfizetői tartalom

"Együnk szardíniát", avagy wait-and-see egy amerikai portfóliókezelőnél

Portfolio
A technológiai szektor idei teljesítményének várható alakulását boncolgatta a Thestreet.com nevű internetes lap, amikor interjút készített Gene Sit portfóliómenedzserrel, akit az egyik legelismertebb tech-fund kezelőnek tekintenek az USA-ban. Sit alapvetően optimista a szektor hosszú távú kilátásait illetően, azonban a befektetőknek azt ajánlja, hogy csak a félév végén töltsék fel portfóliójukat technológiai papírokkal, addig alternatív befektetési formaként elsősorban a gyógyszeripari papírokat ajánlja.

A technológiai részvényeknél is fontos az alapos értékelésen nyugvó papírválasztás, Sit itt elsősorban az internetes infrastruktúrához kapcsolódó gyártókat, az információgazdálkodással foglalkozó társaságokat, illetve a szoftverfejlesztőket tekinti ígéretesnek. Gene Sit megítélése szerint az amerikai részvénypiacon az első félévben a gyógyszergyártók produkálják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés