Előfizetői tartalom

Befektetési jegy életbiztosítással

Portfolio
Sajtótájékoztató keretében mutatta be Szabó László, a Concorde Befektetési Alapkezelő Rt. vezérigazgatója a társaság által indított két új alapot. Az eddigi Pénzpiaci, Fedezeti és Concorde 2000-ből álló termékkör egy részvény és egy kötvény alappal bővül. Új elem a Concorde Alapkezelő értékesítési stratégiájában, hogy a Pénzpiaci Alap kivételével minden 100,000 Ft feletti nettó befektetéssel rendelkező ügyfél automatikusan egy életbiztosításhoz jut.

A Concorde Részvény alap 100 m Ft kezdő tőkével indul. Szabó László szerint az alap mérete hamarosan elérheti az 1 mrd Ft-ot. Az alapkezelő benchmarkként a RAX indexet választotta, a részvénykitettséget jellemzően 50 és 85% között kívánja tartani. A legmagasabb részvényarány a kezelési szabályzatban a törvényi 85%-os maximum. Kiemelhető, hogy az alap a nettó eszközérték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés