Előfizetői tartalom

Az 5-dik legnagyobb alapkezelő jön létre

Portfolio
A K&H Bank Rt. és az ABN Amro Bank Rt. jóváhagyott egyesülése természetesen felvetette a vagyonkezelési üzletágak összevonásának a kérdését is. Mára megszületett a döntés a Napi Gazdaság szerint, s a papírformának megfelelően az ABN Amro szervezete veszi át a K&H alapokat, majd a bankokat követve a K&H nevet használja majd. Az egyesülést követően immár az 5-dik legnagyobb piaci szereplő lesz a K&H.

A felek reményeik szerint napokon belül megkaphatják a felügyelet engedélyét az alapok átadására. A tervek szerint a K&H három alapjából a kötvény és a pénzpiaci alap beleolvad az ABN Amro hasonló termékébe, míg a részvényalap sorsáról még nincs döntés. Az alapok összevonását feltételezi, hogy a teljes összevont fiókhálózatban elérhetőek legyenek a termékek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés