Előfizetői tartalom

Erősít az RSI Private Equity

Portfolio
A Raiffeisen Private Equity Management (RPEM) megnyitotta budapesti irodáját, amely az első a közép-kelet-európai régióban. Az RPEM által kezelt alap elsősorban a márkás fogyasztási cikkek gyártása, a média és a szórakoztatóipar területén működő vezető vállalatokba fektet be. Magyarországon eddig az egykor tőzsdén is szereplő Cofinec, valamint az Intercom szerepel a befektetéseik listáján.

A 1999 végén alapított Raiffeisen CEE Private Equity Fund, L.P., amely mögött a Raiffeisen Zentralbank Austria (RZB) és jelentős osztrák valamint nemzetközi befektetők állnak, azzal a céllal jött létre, hogy közép-kelet-európai, tőzsdén nem jegyzett társaságokba fektessen be. A Raiffeisen Private Equity Management, amely a Raiffeisen Zentralbank Austria Group kockázati tőke alapkezelője...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés