Előfizetői tartalom

Zártkörű de nyíltvégű alapok indulnak

Portfolio
Az alapkezelő tavaly év végi megalakítása után megtette az első konkrét lépéseket a piacra lépéshez a Generali Biztosítóhoz kötődő pénzügyi csoport. Már a felügyelet előtt van három terméküknek is a dokumentációja. Az alapok zártkörűek, de nyíltvégűek lesznek, így a kisbefektetőknek közvetlenül nem lesznek elérhetőek, de mindenképpen egy új színfolttal gazdagodik a hazai paletta. Az első nyilvános termékek jövőre várhatóak.

A Generali Gold vegyes alapként fog működni, a referencia hozam 50%-ban a CMAX, 50%-ban a BUX lesz. A Genrali Cash klasszikus pénzpiaci alap, amely az RMAX-ot használja majd benchmark-nak. Mind a két alapot a biztosítóhoz tartoz cégek jegyzik majd le, előbbi 5 mrd Ft, utóbbi 1.5 mrd Ft körüli nettó eszközértékkel rendelkezik majd az induláskor. A Generali Első Nyugdíjpénztári...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés