Előfizetői tartalom

Biztos ami biztos: Hozamgarancia

Portfolio
Vegyes évet tudhat maga mögött a Postabankhoz tartozó Trust Alapkezelő Rt. A bankcsoport sorsát illető tavalyi bizonytalanság valószínűleg nem könnyítette meg az alapkezelő dolgát, így a szokásos üzletmenet mellett gyakorlatilag az inflációnak megfelelően növekedett a kezelt vagyon. Az egyes alapok tekintetében jellemzően mindig felülmúlták a benchmark-ot, de ez csak a kötévny és a pénzpiaci alap esetében jelentett a befektetők számára is értékelhető hozamot.

Az alapkezelő a jó hozamok elérése érdekében az egyik legszolidabb költségstruktúrát alkalmazza. A befektetők mérsékelt alapkezelői díjjal és alacsony fix összegű forgalmazási díjjal találkozhatnak (300 Ft). Ennek a pozitív hatását legjobban a kisebb volatilitású pénzpiaci alap és a kötvényalap hozamánál érezhetik meg a befektetők. Szintén különbség az eddig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés