Előfizetői tartalom

Ingatlan alapot indít a Budapest Alapkezelő

Portfolio
Sikeres 10 évet tudhat maga mögött a Budapest Alapkezelõ – mondta Fatér Gyula, az alapkezelõ vezérigazgatója a társaság mai sajtóreggelijén. A kezelt vagyon nagysága az év végére megközelítette a 190 mrd Ft-ot, melybõl a nyíltvégû alapok nettó eszközértéke közel 180 mrd Ft. Az alapokban kezelt vagyonnagyság az elmúlt évben kb. 40 mrd Ft-tal emelkedett, a nyugdíjpénztárak együttes növekedés 28%-ot tett ki. 2003-ban az alapkezelõ ingatlan alap indítását tervezi.

Az elmúlt év sikerei mögött Fatér Gyula kiemelte, hogy az alapkezelõ termékstruktúrája igen kedvezõ volt, és jól szolgálta a befektetõk érdekeit. Jelentõsebb érdeklõdés elsõsorban a kötvény és pénzpiaci jellegû alapok iránt mutatkozott, az általános tendenciáknak megfelelõen a részvény és a nemzetközi alapok népszerûsége alacsonyabbnak bizonyult. Ha az alapokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés