Előfizetői tartalom

Kis intés a Budapest Alapkezelőnek

Portfolio
A PSZÁF felszólította a Budapest Alapkezelőt, hogy maradéktalanul biztosítsa a tevékenységére vonatkozó jelenleg hatályos irányadó jogszabályok által elrendelt követelmények érvényesülését, különös tekintettel a pénztári vagyonkezelés során, a vagyonkezelési irányelvekben és jogszabályokban meghatározott befektetési korlátozások megtartására vonatkozólag.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2002. december hó 2. és 13. napja között átfogó helyszíni ellenőrzést folytatott az alapkezelő székhelyén abból a célból, hogy meggyőződjön a befektetési alapkezelési tevékenység gyakorlása jogszerűségének tényéről, valamint, hogy biztosítva lássa azt, hogy az alapkezelő a működése során a részére kiadott engedélyekben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés