Előfizetői tartalom

70% fölötti ingatlanhányad a Raiffeisen Ingatlan Alapban

Portfolio
A Raiffeisen Ingatlan Alap indulása óta mintegy 9,5 milliárd forint értékű ingatlanbefektetést valósított meg. A napokban lezárt, 2,5 milliárd forintot meghaladó értékű tranzakciónak köszönhetően az alap ingatlanfeltöltöttsége meghaladja a 70%-ot. Ezzel a Raiffeisen Ingatlan Alap a piaci szereplők közül az egyik legmagasabb feltöltöttséggel rendelkezik.

Az alapkezelő kiemelt figyelmet szentel annak, hogy az alap ténylegesen ingatlan alapként működjön, portfóliójában az ingatlanhányad folyamatosan meghaladja az 50%-ot. Hosszú távon 70-80% körüli feltöltöttség elérése és fenntartása a cél. Ezt az elképzelését a Raiffeisen Befektetési Alapkezelő Rt. eddig sikeresen valósította meg annak ellenére is, hogy az alap várakozásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés