Előfizetői tartalom

Raiffeisen Ingatlan Alap: számottevő gyarapodás szeptemberben

Portfolio
Közel 1.3 milliárd forint friss tőke érkezett a Raiffeisen Ingatlan Alapba szeptember folyamán. A tőkebeáramlás felgyorsulása az Alap egyenletes teljesítménye mellet nagyban köszönhető a CIB Ingatlan Alapok Alapja hazai ingatlan befektetési alapokba fektető befektetési alap ősz eleji indulásának. Az alap ugyanis jelentős részben fektet a Raiffeisen Ingatlan Alap befektetési jegyeibe.

A tőkebeáramlás eredményeképp a hónap végére a nettó eszközérték megközelítette a 16.7 milliárd forintot. Mivel a hónap során újabb ingatlan tranzakciót nem sikerült lezárni, szeptember végére az ingatlanhányad 60% alá csökkent. Az alap ingatlanokkal szembeni átlagos kitettsége szeptemberben 62.6% volt. Az elmúlt hónap nem hozott érdemi változást a pénzpiacokon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés