Előfizetői tartalom

Felügyeleti felszólítás az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelőnek

Portfolio
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete felszólította az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelőt, hogy a továbbiakban maradéktalanul biztosítsa az alapkezelési tevékenységére vonatkozó jelenleg hatályos irányadó jogszabályok és engedélyek által elrendelt követelmények érvényesülését, különös tekintettel befektetési alapkezelést végzőre előírt technikai feltételek folyamatos biztosítására és a Felügyelet részére történő adatszolgáltatási kötelezettség teljesítésére vonatkozólag. A PSZÁF kötelezte továbbá az alapkezelőt, hogy 2004. október hó 1. napjáig az értékpapírügyleteinek kimutatására szolgáló informatikai rendszerének fejlesztését végezze el, és a végrehajtás egyes fázisairól naptári negyedévenként tájékoztassa a Felügyeletet.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2003. szeptember hó 22. és október hó 3. napja között átfogó helyszíni ellenőrzést folytatott az alapkezelő székhelyén abból a célból, hogy meggyőződjön a befektetési alapkezelési tevékenység gyakorlása jogszerűségének tényéről, valamint hogy biztosítva lássa azt, hogy az alapkezelő a működése során a részére kiadott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés