Előfizetői tartalom

Felügyeleti felszólítás az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelőnek

Portfolio
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete felszólította az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelőt, hogy a továbbiakban maradéktalanul biztosítsa az alapkezelési tevékenységére vonatkozó jelenleg hatályos irányadó jogszabályok és engedélyek által elrendelt követelmények érvényesülését, különös tekintettel befektetési alapkezelést végzőre előírt technikai feltételek folyamatos biztosítására és a Felügyelet részére történő adatszolgáltatási kötelezettség teljesítésére vonatkozólag. A PSZÁF kötelezte továbbá az alapkezelőt, hogy 2004. október hó 1. napjáig az értékpapírügyleteinek kimutatására szolgáló informatikai rendszerének fejlesztését végezze el, és a végrehajtás egyes fázisairól naptári negyedévenként tájékoztassa a Felügyeletet.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2003. szeptember hó 22. és október hó 3. napja között átfogó helyszíni ellenőrzést folytatott az alapkezelő székhelyén abból a célból, hogy meggyőződjön a befektetési alapkezelési tevékenység gyakorlása jogszerűségének tényéről, valamint hogy biztosítva lássa azt, hogy az alapkezelő a működése során a részére kiadott...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái