Előfizetői tartalom

Új termék a Budapest Alapkezelőnél: Világválogatott

Portfolio
Budapest Világválogatott Alap néven jegyezhető a Budapest Alapkezelő új terméke. A hároméves futamidejű Alap 11 tőkepiaci eszköz az ázsiai (Kína, Japán, Tajvan, Korea) részvénypiacok, a nyersanyagpiacok (cink, nikkel, réz, alumínium) valamint a fejlett európai piaci szektorok (bank-, telekom-, és energiaszektor) hozamából kínál részesedést a befektetőknek úgy, hogy az Alapban elhelyezett tőke visszafizetését az Alap befektetési politikája szavatolja.

A Budapest Alapkezelő a portfolióban szereplő tőkepiaci szegmensekből 3 eltérő profilú (részvény-súlyos, nyersanyag-súlyos, szektor-súlyos) befektetési kosarat állított össze, melyekben az egyes csoportok eltérő súllyal szerepelnek, s a befektetők a futamidő végén a legjobb teljesítményt nyújtó kosár hozamából részesednek. A Budapest Alapkezelő Rt. a Világválogatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés