Előfizetői tartalom

Figyelmeztetés az Erste Alapkezelőnek

Portfolio
A BAMOSZ Etikai Bizottsága az Erste Garantált Befektetési Alap 2. és az Erste Garantált Befektetési Alap 3. alapok forgalomba hozatalával kapcsolatban a nyomtatott sajtóban és az Erste Bank Befektetési Rt. honlapján megjelent hirdetések tartalma miatt saját hatáskörben eljárást indított az Erste Befektetési Alapkezelő zRt. ellen, melynek során nyilvános figyelmeztetésben részesítette az Alapkezelőt, tekintettel arra, hogy a Bizottság határozata alapján az Alapkezelő hirdetményei az alábbiakban foglaltak szerint megsértették a BAMOSZ Teljesítménymérési és Bemutatási Normáit.

- A hirdetményben közzétett hozamok esetében az Alapkezelő nem szerepeltette a befektetési politika, költségek, kockázatok hivatalos tájékoztatóból történő megismerésére utaló felhívást; - továbbá, az Alapkezelő a jövőbeli teljesítménnyel kapcsolatban az elérhető maximális hozam számszerű bemutatása mellett nem szerepeltette az elérhető hozam realizálásának feltételei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés