Előfizetői tartalom

Negyedéves kitekintés: negatív eredmény, mégis vették

Portfolio
A BAMOSZ tagjai által kezelt alapok vagyona a félév végén 2.084 milliárd forint, év eleje óta a nettó értékesítés pedig közel 150 milliárd forint volt. Az alapok teljesítménye az április-június negyedévben több mint 7 milliárd forintot, a félév során pedig 58 milliárd forintot jelentett a befektetőknek. A kedvezőtlen részvénypiaci környezet éreztette hatását a részvényalapok, és a vegyes alapok teljesítményében is, de a negatív eredmény ellenére mindkét kategóriában tőkebevonásra került sor.

Kapcsolódó cikkünk2006.07.28 13:00 Közel 100 mrd-os tőkekivonás: csak a rövid alapok kellettek Részvényalapok: 27 mrd Ft új befektetés. A részvényalapok száma az első félév során nem változott, összvagyonuk június végén 228 milliárd forint volt. A negyedéves bővülést 27 milliárd forint új tőkebefektetés okozta, míg a piaci teljesítmények 4 milliárd forinttal csökkentették...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés