Előfizetői tartalom

Van elég részvény a részvényalapodban? (korr.)

Portfolio
Az amerikai részvényalapok részvénykitettsége történelmi magasságokba kúszott, ami az alapkezelők egyértelmű optimizmusa mellett az iparág komoly változásainak is betudható. A magyarországi részvényalapok esetében ugyanakkor a kép nem ilyen egyértelmű, az egyes alapok részvényhányada között jelentős különbségeket fedezhetünk fel. De hogyan hat mindez az alapok rövidtávú teljesítményeire? A magas részvényarány nyerő volt-e az elmúlt hónapokban? Most kiderül.

A Concorde Alapkezelő tájékoztatása alapján pontosítottuk a Concorde Részvény Alap részvénykitettségére vonatkozó információkat.Amerikában a részvényalapban csak részvény van. Minden idők legalacsonyabb szintjeire süllyedt az amerikai részvényalapok likvid eszközeinek aránya az alapok portfólióiban - idézi a Marketwatch Thomas McManust, a Bank of America stratégáját....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés