Előfizetői tartalom

Hogyan készülj a zuhanásra? - a profik így teszik

Portfolio
Megváltozni látszik a professzionális befektetők, azaz az alapkezelők hangulata, legalábbis a Portfolio.hu szokásos havi portfólió-ajánlói erről tanúskodnak. Az alapkezelők többsége konzervatívabb megközelítést javasol, mint az elmúlt hónapokban, így a részvények súlya csökkent, a kötvények terén inkább a biztonsági játék a jellemző, előretörtek viszont az alternatív eszközök, főként az abszolút hozamú alapok. A közelgő globális korrekcióra érdemes tehát körültekintően felkészülni, és befektetéseinket a várható barátságtalanabb környezethez hangolni. Lássuk, milyen útravalót adnak ehhez az alapkezelők!

Közelgő korrekcióra figyelmeztet az alapkezelők többsége a Portfolio.hu portfólió-ajánlóihoz fűzött kommentárjában, ami kellemetlen, változékony tereppé varázsolhatja a piacokat a nyári hónapokra. Az óvatosabb megközelítés markáns nyomokat hagyott az alapkezelők ajánlott portfólióinak összetételén is. A négy fő eszközkategória szerinti megoszlás tanulsága szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés