Előfizetői tartalom

Új alapok alapjai a Pioneertől

Portfolio
Három új alapok alapjával bővíti kínálatát a Pioneer Alapkezelő. A Pioneer Relax, Balance és Profitmax alapok különböző kockázati szinteket képviselnek, így a Relax túlnyomó részben kötvénypiaci befektetéseket valósít meg, a Balance kiegyensúlyozott, míg a Profitmax részvényorientált portfólióval rendelkezik. A nyíltvégű alapok jegyei folyamatosan megvásárolhatók a forgalmazóknál.

A Pioneer Alapkezelő három új alapja különböző kockázati szintű befektetést testesít meg, így újabb szereplővel bővül az úgynevezett válogatott portfóliós alapcsaládok köre. A Pioneer Relaxot azoknak a befektetőknek ajánlják, akik alacsony kockázat mellett az állampapírokénál magasabb hozamot szeretnének elérni. Ennek érdekében az alapba helyezett pénzt elsősorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés